Російські слідчі вже допитали 4 тисячі громадян України, які перебувають на території РФ, – ЗМІ

16:31 3 липня 2014 р.

Фото до новини


Фото: dengi-v-biznes.ru

Як повідомляє в четвер інтернет-видання «Газета.Ru», зокрема цікавилися розташуванням військових частин.

Московське інтернет-видання «Газета.Ru» інформує сьогодні, 3 липня, в повідомленні «Слідчі допитують всіх громадян України на території Росії»:

«Співробітники Слідчого комітету (РФ. – Ред.) мають намір допитати всіх громадян України, які перебувають на території Росії, заявили «Газеті.Ru» в СК. Робота ведеться в рамках кримінальної справи «про застосування заборонених засобів і методів ведення війни, вбивств при обтяжуючих обставинах» в Україні, пояснили у відомстві. 

Громадян України запитують про діяльність Ігоря Коломойського і Арсена Авакова, про те, де розташовані військові частини, а також цікавляться їхньою особистою думкою про уряд України.  До теперішнього часу слідчі органи поговорили вже з чотирма тисячами людей. 

«Допитуємо, щоб зрозуміти, чи мають люди претензії і підстави на присвоєння статусу потерпілого у кримінальній справі Коломойського», – пояснила співробітниця Слідчого комітету».

Ремарка «Щоденного Львова»: зв’язок між розташуванням українським військових частин і «статусом потерпілого у кримінальній справі Коломойського» здатні вбачати слідчі винятково однієї держависвіту – тієї, де вважають нормальною справою анексію принаймні частини нашої країни.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів