Російські пропагандисти фантазують про «канібалізм бандерівців» (відео)

10:48 11 червня 2014 р.

Фото до новини


Фото: vgolos.com.ua

Інтернетом шириться фото, на якому нібито «бандерівець» їсть руку вбитого ополченця, насправді ж це художник-реквізитор, який працював на зйомках російського фільму «Ми з майбутнього».

«Телеканал новин «24» розповідає сьогодні, 11 червня, в сюжеті «Російські ЗМІ показують, як «бандерівець» їсть вбитого ополченця»:

«Окрім реального поля бою зі справжніми кулями та вбитими є інший – інформаційний. У виконанні російських ЗМІ він не менш жорстокий, бо б`є по емоціях і формує потрібну думку мільйонів.

Інтернетом шириться фото, на якому нібито «бандерівець» їсть руку вбитого ополченця. Насправді, на фото художник-реквізитор, який працював на зйомках російського фільму «Ми з майбутнього».

Представник російського телеканалу у бункері під Слов`янськом нібито бачив, як дівчинку вбило прямим потраплянням. «Померла від осколкового поранення», – висновок донецьких медиків. 

Сайт російського телеканалу «НТВ» повідомляє, що караульного, який знепритомнів під час інавгурації Президента, відправляють в якості покарання служити на Схід». 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів