Російські «казакі» знову обстріляли з «Градів» селище на Луганщині, – ЛугОДА

11:15 8 січня 2015 р.

Фото до новини


Фото: svidok.ua

Як повідомив у четвер голова Луганської облдержадміністрації Геннадій Москаль, по Світличному стріляли з боку міста Кіровськ, яке окуповане «казакамі».

Голова Луганської облдержадміністрації Геннадій Москаль повідомив сьогодні, 8 січня, на своєму сайті, такі останні новини з нав’язаної Україні Росією неоголошеної війни на Донбасі:

«Учора, 7 січня, після обіду терористи ЛНР відновили артилерійські обстріли населених пунктів на контрольованій Україною території Луганської області. О 14.45 зі систем залпового вогню «Град» обстріляли с. Світличне Попаснянського району (селище, підпорядковане Краснодонській міськраді. «ЩЛ»).

Снаряди падали безпосередньо в селі, де не дислокуються підрозділи українських силовиків. Один влучив у багатоквартирний будинок по вулиці Ілліча, пробив стіну й застряг у підлозі, але не вибухнув.

Ніхто з людей дивом не постраждав. Інші снаряди пошкодили фасади трьох будинків та господарські прибудови ще на двох вулицях села.

Крім того, в чотирьох місцях обірвані лінії електропередач. Мешканці пошкоджених квартир відселені до сусідів, зараз представники сільської влади с. Нижнє селище міського типу в Попаснянському районі Луганщини. – «ЩЛ») спільно з ремонтниками намагаються відновити електропостачання (якщо обстріли не поновляться, світло подадуть ще сьогодні). Вранці в Світличному було 25 градусів морозу.

– По Світличному стріляли з боку м. Кіровськ місто обласного підпорядкування на Луганщині. – «ЩЛ»), яке окуповане козаками так званого всевеликого войска донского, – повідомляє голова Луганської ОДА Геннадій Москаль. – Цей обстріл із «Градів» мирних мешканців на саме Різдво – ще один доказ, що в терористів немає нічого святого.

Після 15-ї години обстрілу зазнав і районний центр Попасна. П’ять снарядів з артилерійських гармат вибухнули в межах міста, на щастя, не завдавши серйозних руйнувань і не поранивши нікого з мирних мешканців. Протягом дня й ночі не вщухала стрілянина з автоматів та крупнокаліберних кулеметів у Станиці Луганській (селище міського типу та райцентр на Луганщині. – «ЩЛ»). Інформації про постраждалих людей немає».

Про це повідомляється в четвер на сайті голови Луганської облдержадміністрації Геннадія Москаля.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів