Російські інтервенти взяли під контроль Керченську переправу (відео)

12:41 3 березня 2014 р.

Фото до новини


Фото: AFP

Вони також захопили там у понеділок територію загону морської охорони.


Відео: «Телеканал новин «24»

Інформаційна агенція «АР» повідомляє сьогодні, 3 березня: «Російські війська взяли під контроль поромний термінал на сході Криму, посилюючи побоювання, що Москва планує кинути ще більше військ у цій стратегічній точці Чорноморського регіону. Рано в понеділок, на терміналі діяли солдати, які відмовлялися представитися, але говорили російською мовою, а транспортні засоби, які їх перевозять, мають російські номерні знаки.

Натомість «Телеканал новин «24» інформує в повідомленні «У Керчі російські військові зайняли територію загону морської охорони»: 

«Три автобуси з озброєними людьми у формі під'їхали до воріт загону прикордонників і заблокували їх.

В одного автомобіля були російські номери. Українські військові провели переговори з озброєними бійцями.

Після цього відкрилися ворота частини, і всі автомобілі разом з людьми перемістилися на територію загону морської охорони. Зброя загону перебуває під контролем українських військових.

Напередодні росіяни захопили українську військову частину у Бельбеку. Застосувавши світлошумові гранати, силовики захопили також зброю. Під контролем росіян і частина ВМС України у Балаклаві.

За словами, капітана другого рангу Дмитра Ветгілецького, прикордонники відбили шість атак російських окупантів, але врешті впустили їх у частину. Під час захоплення українських військових побили.

Тим часом у Державній прикордонній службі заявляють, що на поромній переправі «Крим-Кавказ» відбувається накопичення бронетехніки. Крім того зафіксовано активні переміщення кораблів російських ВМС в акваторію Чорного моря. Йдеться про кораблі Чорноморського, Балтійського і Північного флотів Росії, які прямо порушують вимоги відповідної двосторонньої угоди про базування російського флоту у Криму».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів