Російська спецслужба створила шість диверсійних груп для терору в центральній Україні й Києві, – активіст

23:22 12 вересня 2014 р.

Фото до новини


Фото: discussio.ru

Про це повідомив у п’ятницю голова Громадянської ініціативи «Права справа» Дмитро Снєгирьов.

Голова Громадянської ініціатива «Права справа» Дмитро Снєгирьов повідомив сьогодні, 12 вересня, з посиланням на, за яйого словами, «місцеві джерела, близькі до самопроголошеної «Луганської народної республіки»:

«Офіцери ФСБ (Федеральної служби безпеки РФ. – «ЩЛ») планують створити на базі батальйону «Зоря» терористичної організації «ЛНР» центр підготовки диверсійних груп. Завданням цих груп буде проведення диверсій в центральних областях України і в Києві.

Уже створено шість таких груп і ведеться відбір серед бойовиків по їх залученню до лав диверсантів. Терористам дали команду шукати потенційних диверсантів серед мешканців центральних областей України, які в даний час воюють на стороні терористів в Донбасі і які можуть орієнтуватися на місцевості.

У Харківській області вже почалася активна диверсійна діяльність бойовиків. Наміри російських окупантів – перенести диверсійну діяльність на територію всієї України, щоб дестабілізувати ситуацію в усій країні.

Таким чином, росіяни міняють тактику і переходять від активної фази військового протистояння до тактики терору і диверсій. Мета цього – знищення інфраструктури терору на теренах центральних областей України та створення соціальної напруги».

Усе це Дмитро Снєгирьов повідомив повідомив у п’ятницю коресподенту інформаційної агенції УНІАН.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів