Російська депутат запевняла, що армія РФ здатна дійти до Львова (+відео)

20:17 27 січня 2015 р.

Фото до новини


Фото: podrobnosti.ua

Уповноважена Президента України з мирного врегулювання конфлікту в Донецькій і Луганській областях Ірина Геращенко повідомила у вівторок: «Одна російська діпутатка тільки-но в залі ПАРЄ договорилася до того, що заявила: «Если бы русская армия воевала, то мы бы дошли уже до Львова».


Відео: «5 канал»

Уповноважена Президента України з мирного врегулювання конфлікту в Донецькій і Луганській областях Ірина Геращенко повідомила сьогодні, 27 січня:

«Одна російська діпутатка тільки-но в залі ПАРЄ договорилася до того, що заявила: «Если бы русская армия воевала, то мы бы дошли уже до Львова». А потім назвала украінських політиків «холопами».

Президент ПАРЄ навіть не зробила ій зауваження. Це жахливо – спостерігати руйнівну силу наркодоларів, що нищать інституціі Європи...

Але будемо боротися, друзі. А ви говорите про корупцію в Украіні. Схоже, ця проблема не має географії».

Ірина Геращенко повідомила це у вівторок на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook», де згодом написала також: «Керівник нашоі делегації в ПАРЄ Володя Ар'єв виступив з протестом проти того,що президія Асамблеї і головуюча ніяк не реагували на хамську і відверто провокативну виходку радянськоі депутатки Горячевої, яка погрожувала дійти до Львова. Президент ПАРЄ взяла зауваження до уваги. Сподіваємося, наступного разу вона буде зупиняти хамство і неповагу до Украіни з боку чорноротих російських тіток і дядьків».

Ремарка «Щоденного Львова»: коли орда справді буласпроможною дійти до Львова, то її нічого не стримувало.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів