Речник РНБОУ наразі не підтверджує інформацію ОБСЄ про припинення вогню на Луганщині

11:45 2 грудня 2014 р.

Фото до новини


Фото: АР

Спікер Інформаційно-аналітичного центру Ради національної безпеки і оборони України Андрій Лисенко повідомив у вівторок, що в Радбезі поки що не отримали підтвердження про припинення вогню в Луганській області.

У Ради національної безпеки і оборони України не отримували підтвердження домовленості про припинення вогню з бойовиками «ЛНР». Про це з посиланням на речника Інформаційно-аналітичного центру РНБОУ Андрія Лисенка пише сьогодні, 2 грудня, російська агенція «РИА Новости».

«Поки що не отримали підтвердження (про припинення вогню. – Ред.), наміри такі є», — сказав Лисенко. Повідомляючи про це повідомив у вівторок з посиланням на «РИА Новости», сайт «7 Днів-Україна» додає від себе 

«Нагадаємо, раніше спостерігачі ОБСЄ повідомляли, що за підсумками вчорашніх переговорів сили АТО домовилися з бойовиками «ЛНР» про припинення вогню по лінії зіткнення з 5 грудня. Пізніше цю інформацію підтвердив «голова» самопроголошеної республіки Ігор Плотницький. Сьогодні прес-офіцер АТО Олексій Дмитрашківський повідомив про продовження переговорів з бойовиками щодо повного припинення вогню».

Як інформував «Щоденний Львів», ОБСЄ повідомила, що досягнуто домовленості стосовно припинення з 5 грудня вогню на Луганщині.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів