РНБО доручила СБУ підготувати антитерористичну операцію проти підривної діяльності спецслужб Росії

20:36 19 березня 2014 р.

Фото до новини


Фото: kievvlast.com.ua

Про це секретар Ради національної безпеки і оборони України Андрій Парубій заявив у середу на брифінгу після закінчення її засідання.

За його словами, Рада національної безпеки і оборони України доручила Службі безпеки України підготувати антитерористичні та контррозвідувальні операції для припинення розвідувально-підривної діяльності іноземних спецслужб. Він також конкретизував:

«Було прийнято рішення Службі безпеки України з метою забезпечення безпеки життя, прав та інтересів громадян України, а також забезпечення суверенітету, територіальної цілісності державних кордонів України терміново підготувати та реалізувати комплекс заходів антитерористичного та контррозвідувального характеру, спрямованих на викриття та локалізацію розвідувально-підривної діяльності іноземних спецслужб на території України».

Секретар Ради національної безпеки і оборони повідомив також, що Україна готує звернення до гарантів її національної безпеки, суверенітету і територіальної цілісності щодо спільних навчань на території країни. За словами Андрія Парубія,  «було прийнято рішення не тільки припинити головування в СНД, а почати вихід з СНД, і також опрацювати план і звернення про приведення спільних навчань української армії і наших союзників-гарантів безпеки України на території України. Таке звернення також підготовлено, і ми опрацьовуємо це заяву».

Секретар Ради національної безпеки і оборони наголосив: «Опрацьовано план і звернення щодо проведення спільних навчань української армії і наших союзників, гарантів безпеки України, на території України».

Про це інформує сьогодні, 19 березня, «iPress.ua».

Як повідомляв «Щоденний Львів», сьогодні СБУ припинила на Луганщині діяльність двох диверсійних груп.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів