Рейтинг повідомив, який міський голова подобається виборцям

12:14 1 жовтня 2020 р.

Фото до новини

45% опитаних вважають, що для кандидата на міського/сільського голову важливіше вирішувати поточні проблеми. Водночас, майже стільки ж (43%) переконані, що йому важливіше пропонувати стратегію розвитку населеного пункту.

Для старших респондентів важливіша стратегія, тоді як для молоді – поточні питання, пише DailyLviv.

Про це інформує соціологічна група "Рейтинг".

Третина опитаних готові підтримати на виборах діючого голову населеного пункту, стільки ж – за іншого кандидата, ще 35% – не визначилися у цьому питанні.

58% тих, хто обирають чинного очільника міста/села, оскільки вважають його сильним головою населеного пункту, 16% обирають його через те, що вважають його хорошою людиною, водночас, 20% – через те, що інші кандидати гірші.

- Більше 90% знають, хто є їхнім міським/сільським головою. 60% колись особисто зустрічали очільника свого населеного пункту (передусім йдеться про мешканців сіл).

Довідка

Аудиторія: населення України віком від 18 років і старші в усіх областях, крім тимчасово окупованих територій Криму та Донбасу. Вибірка репрезентативна за віком, статтю і типом поселення. Вибіркова сукупність: 5000 респондентів. Метод опитування: CATI (computer-assisted telephone interviews - телефонні інтерв'ю з використанням комп'ютера, на основі випадкової вибірки мобільних телефонних номерів. Помилка репрезентативності дослідження: не більше 1,4%.
Терміни проведення: 25-28 вересня 2020 р.

Соціологи назвали п'ять партій, які умовно перемагають на місцевих виборах.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів