Регіонали Львівщини не розпускаються

13:26 2 грудня 2013 р.

Інформація про саморозпуск організацій Партії регіонів на Львівщині не відповідає дійсності. Про це заявила прес-служба Львівської обласної організації Партії регіонів.

Нагадаємо, що сьогодні на Радіо Свобода була розміщена інформація про саморозпуск осередку Партії регіонів у Миколаївському районі Львівської області.

Подаємо текст заяви.

"Будемо відверті, партійці Львівщини, як жителі регіону обурені і не розуміють тієї жорстокості, що мала місце з боку правоохоронних органів на Майдані Незалежності в Києві.
Ми чекаємо від керівництва партії і влади не тільки заяв про провокацію, але й аргументованих доказів, що саме так і сталося. Якщо буде встановлено, що побоїще на Майдані влаштоване за вказівкою людей, що входять до керівництва партії, ми вимагатимемо не тільки їхнього звільнення, але й виключення за лав Партії регіонів.
Жодних партійних конференцій, які єдині легітимні приймати рішення про розпуск партійної організації, не відбувалось. Гучні заяви деяких наших партійців про вихід з партії, продиктовані лишень політичною кон’юнктурою, їхнім прагненням бути у фаворі політичного процесу. Робиться це все не безкорисно.
Водночас, ми заявляємо, що з повагою ставимось до позиції тих, хто не витримує шаленого тиску чи дійсно не розуміє того, що відбувається й звертається із заявами про вихід з партії, але робить це спокійно, без піару і відповідно до вимог Статуту.
Хочемо повідомити всі Засоби Масової Інформації, що сьогодні абсолютно не йдеться по саморозпуск жодної партійної організації.

Прес-служба
Львівської обласної організації Партії регіонів."

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів