«Регіонали» готові відправляти Тимошенко до Німеччини за схемою Міщенка

13:58 23 жовтня 2013 р.

Фото до новини


Фото: dt.ua

Але остаточне рішення про підтримку його законопроекту буде прийняте на засіданні фракції.

Як передає кореспондент «Коментарів», голова регламентного комітету Верховної Ради, народний депутат від «Партії регіонів» Володимир Макеєнко, заявив на брифінгу в кулуарах парламенту, що його фракція готова підтримати законопроект позафракційного нардепа Сергія Міщенка про дозвіл ув’язненим лікуватися за кордоном в разі рішення суду про відтермінування виконання покарання. Володимир Макеєнко прогнозує, що цей документ може бути винесений на розгляд Верховної Ради 24 жовтня, й додає: «Цей вузол потрібно розв’язати... Питання Тимошенко треба вирішувати і ми, швидше за все, підтримаємо цей законопроект, але з великою кількістю доповнень».

Володимир Макеєнко наголосив при цьому, що остаточне рішення про підтримку фракцією законопроекту Міщенка буде прийнято на засіданні фракції «Партії регіонів». Голова регламентного комітету Верховної Ради висловив також побажання, щоб опозиція теж підтримала цей документ.

Як повідомляв «Щоденний Львів» у публікації «Свобода Тимошенко – перепустка для України в ЄС», міністри закордонних справ країн Євросоюзу закликали уряд у Києві звільнити екс-прем’єра й наголосили, що без вирішення її долі підписання угоди про асоціацію немислиме.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів