Регіонала позбавили депутатського мандата

12:01 12 вересня 2013 р.

Фото до новини

Як пояснює він - за опір євроінтеграції України

Вищий адміністративний суд зобов'язав Центральну виборчу комісію позбавити депутатського мандата депутата Ради від "Партії регіонів" - одесита Ігоря Маркова. Про це повідомляє "Український тиждень".

Позов із вимогою позбавити Маркова мандата подав до Вищого адміністративного суду екс-депутат Юрій Кармазін - після того, як правоохоронці виявили, що на виборах до Верховної Ради у 133 одномандатному окрузі, де одесит балотувався як самовисуванець і набрав 26,6% голосвів виборців, на його користь було сфальсифіковано 6038 бюлетенів. Натомість Марков вважає, що його обвинувачення у фальсифікаціях на виборах пов'язані з тим, що він виступає проти євроінтеграції України й не має наміру голосувати за законопроекти, які сприяють підписанню угоди про асоціацію з Європейським Союзом.

Раніше через суди вже було позбавлено депутатського мандата одного регіонала, Андрія Веревського, й трьох від опозиційного Всеукраїнського об'єднання "Батьківщини" - Сергія Власенка, Олександра Добмровського та Павла Балогу.

dailylviv.com

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів