«Регіонал» Єфремов вимагав закрити Луганський аеропорт для українських військових, – Fb

11:55 5 червня 2014 р.

Фото до новини


Фото: espreso.tv

Повідомляючи про це, голова обласного осередку «Всеукраїнський незалежний профсоюз «Трудящі» додає, що працівники аеропорту після консультації з десантниками не виконали розпорядження свого шефа.

Голова Луганського обласного осередку «Всеукраїнський незалежний профсоюз «Трудящі» Всеволод Філімоненко повідомляє на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook», що голова парламентської фракції «Партії регіонів» Олександр Єфремов вимагав від гендиректора «Міжнародного аеропорту Луганськ» Василя Татаринова не дати висадитися на території аеропорту українським військовослужбовцям

«Татаринов Василь Федорович гендиректор «Міжнародного аеропорту Луганськ» наказує співробітникам вимкнути рубильник на підстанції, яка відповідає за підсвічування посадкової смуги і за зв'язок літаків з диспетчером. Працівники аеропорту не виконали усне розпорядження свого шефа після консультації з десантниками, які охороняють територію небесного причалу, зажадали у Татаринова принести їм наказ у письмовому вигляді», – стверджує Філімоненко. За його словами, Татаринов повідомив підлеглим, що це особистий наказ Єфремова.

«Василь Федорович занервував, і з круглими очима почав бігати і кричати, що це наказ особисто А.С. Єфремова і якщо його не виконати, то вночі у нас приземлиться військовий літак з українськими спецназівцями, які будуть вибивати з міста «ополченців». Зараз рубильник взяли під охорону українські снайпери і Нацгвардії», – зазначив Філімоненко. Він також додав, що аеропорт почали оточувати терористи, озброєні гранатометами, автоматами і ПЗРК: «Готуються до штурму».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів