Ради Львівщини забиратимуть повноваження від державних адміністрацій, - ВО "Батьківщина"

11:10 9 грудня 2013 р.

Фото до новини

А депутатів Львівської обласної ради опозиціонери закликають висловити недовіру голові Львівської ОДА Олегу Салу двома третинами голосів депутатського корпусу.

Так постановило бюро Львівської обласної організації ВО «Батьківщина». В Україні має відбутись заміна, як центральної, так і влади на місцях. Першими кроками повинні бути: пікетування Львівської обласної державної адміністрації, РДА на Львівщині та скасування рішень сесій, ухвал місцевих рад про делегування повноважень відповідним місцевим адміністраціям та утворення виконкомів, яким буде делеговано повноваження. Таке рішення ухвалило Бюро Львівської обласної партійної організації ВО «Батьківщина» у суботу 7 грудня.

Це спільне рішення всіх опозиційних сил. Під час засідання Бюро також було наголошено, що пікетування, як ОДА так і всіх РДА мають проходитимуть виключно мирним шляхом і ці заходи мають стати систематичними - намісники Януковича в Україні і на Львівщині, зокрема, не повинні вирішувати, як жити і розвиватися області. Призначення на посаду голови Львівської ОДА Олега Сала, є елементом сценарію «здачі» інтересів країни. Таких керівників на місцях бути не може і у разі відсутності реакції Януковича на висловлення недовіри голосами 72 обранців громад Львівщини, депутати Львівської обласної ради зобов’язані тепер висловити йому недовіру 2/3 голосів.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів