Письменники Львівщини підтримали на місцевих виборах "Слугу народу"

11:16 17 жовтня 2020 р.

Фото до новини

Львівська обласна організація Національної cпілки письменників України виступила із заявою про підтримку «Слуги народу» на місцевих виборах.

Про це на своїй сторінці у Фейсбуці написав кандидат у міські голови Львова від партії "Слуга народу" Тарас Кльофа, пише DailyLviv.

"Наблизившись до дати проведення виборів до місцевих органів влади, проаналізувавши та зваживши усі «за» і «проти», ми дійшли до висновку, що на Львівщині гідно представлятиме місцеву владу команда партії «Слуги народу».

З такою заявою виступила Львівська обласна організація Національної спілки письменників України.

Наблизившись до дати проведення виборів до місцевих органів влади, проаналізувавши та зваживши усі «за» і «проти», ми дійшли до висновку, що на Львівщині гідно представлятиме місцеву владу команда партії «Слуги народу».

З такою заявою виступила Львівська обласна організація Національної спілки письменників України. Повний текст читайте тут: https://glavcom.ua/country/politics/natsionalna-spilka-pismennikiv-na-lvivshchini-pidtrimala-slugu-narodu-711874.html
«Ми, українські письменники, залишаємось чи не єдиним суспільним прошарком, якому сповна довіряють люди. Своїми патріотичними творами ми закликаємо наших громадян перейнятися почуттям любові до рідного краю, усвідомленням гордості за те, що належимо до великої української нації», – заявив голова Львівської обласної організації Національної спілки письменників України Ігор Гургула. Повний текст читайте тут: https://glavcom.ua/country/politics/natsionalna-spilka-pismennikiv-na-lvivshchini-pidtrimala-slugu-narodu-711874.html

«Ми, українські письменники, залишаємось чи не єдиним суспільним прошарком, якому сповна довіряють люди. Своїми патріотичними творами ми закликаємо наших громадян перейнятися почуттям любові до рідного краю, усвідомленням гордості за те, що належимо до великої української нації», – заявив голова Львівської обласної організації Національної спілки письменників України Ігор Гургула.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів