Писарчук згоден, що у піст "Родинна ковбаска" зайва

10:37 9 грудня 2013 р.

Фото до новини

Голова Львівської обласної організації Партії регіонів Петро Писарчук у своєму зверненні до координаторів львівського Євромайдану закликає також бойкотувати у Львові розважальні заклади сумнівної репутації.

Подаємо найцікавіші з погляду "ЩЛ" витяги із цього звернення, яке поширила прес-служба ЛОО ПР. "...Ми вимушені привернути увагу послів країн-членів ЄС, інших поважних міжнародних інституцій до нецивілізованої політичної боротьби, порушення прав і свобод членів Партії регіонів на Львівщині. ...Ми кричимо, що не хочемо до Росії, а наслідуємо методи політичної боротьби «більшовиків». Хіба чимось відрізняються сесії районних та міських рад на Львівщині, які пройшли минулого тижня, від тих пленумів (мабуть, Петро Писарчук тут має на увазі пленуми компартійні - ЩЛ), на яких розправлялися з інакодумцями?

...Заклики бойкотувати бізнес регіоналів також з арсеналу минулого. ...Бізнес, може, дійсно потрібно пролюструвати, але варто боротися не з тими, хто створює робочі місця, платить податки, а з тими, хто розкошує, але при цьому подає декларації з мінімальними доходами, хто «бізнесує» на державних грошах, хто сидить у Ратуші і за безцінь скуповує нерухомість у центрі Львова. Для цього треба проаналізувати, до яких політичних партій належать ті так звані «бізнесмени», що «сидять» на грошах з державного чи місцевого бюджетів, і що вони зробили за ці немалі кошти. 

...У дні великого посту люди і без закликів обмежать себе в споживанні продукції «Родинної ковбаски», а от до чого дійсно варто закликати молодь – то це бойкотувати так звані розважальні сумнівної репутації заклади, до яких так поблажливі депутати Львівської міської ради". 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів