Путінські спадкоємці Геббельса намагаються посварити десантників із Дніпропетровська й Львова

17:08 15 червня 2014 р.

Фото до новини


Фото: argumentua.com

Російські провокатори приписали львів’янам обстріл літака, відповідальність за який уже взяла на себе терористична організація «Луганська народна республіка», й вигадали «їх бій із дніпропетровською аеромобільною частиною».

Агенція «Укрінформ» розповідає сьогодні, 15  червня, в публікації «Путінські провокатори роблять «сенсації» на крові наших десантників»:

«Путінські пропагандисти підтверджують, що для них немає нічого святого, і заради досягнення своїх брудних цілей вони готові фабрикувати брехню на людській трагедії. «РИА Новости» вкотре «зістряпало сенсацію», посилаючись на якогось «співрозмовника в ополченні», якого, зрозуміло, можна було «придумати» не виходячи з московського кабінету.

«Якщо подивитися на місцевість і на наявний відеозапис, то видно, що пуск ракети проведено з території аеропорту за зустрічним курсом, – цитують ЗМІ цього, так би мовити, «співрозмовника в ополченні». – Якби пуск провели ополченці, то ракета мала б йти догінним курсом».

Далі російські спадкоємці Геббельса з РИА Новости пишуть, що, за припущенням повстанців, збити літак, мовляв, могли львівські силовики, у яких «був конфлікт з дніпропетровськими колегами». Раніше терористична організація «Луганська народна республіка» заявила, що бере на себе відповідальність за збитий в аеропорту Луганська транспортник Іл-76.

Як повідомляв «Укрінформ», російська пропаганда доходить до крайнього ступеню маразму у прагненні викласти ситуацію в Луганському аеропорту як деморалізацію, у бажанні оббрехати українських військовослужбовців, у яких нібито надломлений бойовий дух. Раніше російський телеканал «Russia Today», який вже неодноразово ловили на поширенні брехні, «повідомив» з посиланням на «прес-секретаря міноборони ЛНР» про те, що був «бій між розташованими на території аеропорту українськими аеромобільними частинами, одна з частин – дніпропетровська – підняла прапор Росії». 

«Українські силовики попросили передати палкий привіт пропагандистам Путіна, які вражають світ своєю хворою фантазією», – зазначив керівник Центру військово-політичних досліджень, координатор групи «Інформаційний спротив» Дмитро Тимчук.

Терористи вночі двічі обстрілювали Луганський аеропорт, який контролюють українські війська. Сили антитерористичної операції відкрили у відповідь вогонь – у них втрат немає, втрати, завдані ворогу, уточнюються.

У суботу при заході на посадку в Луганському аеропорту вогнем терористів був збитий військово-транспортний Іл-76 Повітряних Сил Збройних Сил України. Загинули всі 49 військовослужбовців, які були на борту. В Україні сьогодні оголошено жалобу».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів