Путін зажадав від України компромісів із його диверсантами й колаборантами на Донбасі

20:29 21 червня 2014 р.

Фото до новини


Фото: hinterpolit.ru

Про це повідомляє в суботу адміністрація президента Росії.

Адміністрація президента Росії інформує сьогодні, 21 червня, в повідомленні «Про план мирного врегулювання ситуації в Україні»:

«Владімір Путін підтримує рішення Президента України Петра Порошенка про припинення вогню на південному сході України, а також оголошене їм намір зробити ряд конкретних кроків для досягнення мирного врегулювання. Разом з тим глава Російської держави звертає увагу на те, що запропонований план без практичних дій, спрямованих на початок переговорного процесу, не буде життєздатним і реалістичним.

Владімір Путін вважає неприпустимою ситуацію, коли вже після наказу про припинення вогню в результаті триваючого протиборства з українського боку на територію Росії потрапляють і вибухають боєприпаси, що завдає не лише майнову шкоду, а й наражає на небезпеку життя і здоров'я наших громадян. Оголошений мирний план Петра Порошенко не повинен носити характер ультиматуму ополченцям.

Можливість, яка відкривається з припиненням бойових дій, має бути використана для початку конструктивних переговорів і досягнення політичних компромісів між протиборчими сторонами на сході України. Президент Росії закликає конфліктуючі сторони припинити будь-які бойові дії й сісти за стіл переговорів».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів