Путін заявив, що Росія, яка нацькувала диверсантів на схід України, нібито «не є стороною в цьому конфлікті» (відео)

20:24 24 червня 2014 р.

Фото до новини


Фото: Espreso.tv

Президент РФ заявив у вівторок у Відні: «Кремль не висував і не може висувати жодних умов для переговорів з офіційним Києвом та південним сходом України».

Агенція «УНН» інформує сьогодні, 24 червня, в повідомленні «Росія не висувала Києву умов для переговорів, оскільки вона не є стороною конфлікту, – В.Путін»:

«Сьогодні у Відні президент Росії Володимир Путін заявив, що Кремль не висував і не може висувати жодних умов для переговорів з офіційним Києвом та південним сходом України, оскільки він не є стороною конфлікту, повідомляє УНН з посиланням на ІТАР-ТАСС. «Ми жодних попередніх умов в ході переговорів між київською владою і сходом України не висуваємо, насамперед тому, що Росія не є стороною в цьому конфлікті», – заявив глава російської держави.

Він розповів про своє бачення причини конфлікту на Донбасі. «На Україні стався антидержавний збройний переворот, частина країни це підтримала, а частина – ні. В центрі країни і на заході люди взялися за зброю, люди на сході сказали - якщо там можна взятися за зброю, чому нам не можна? І вони теж почали брати зброю, щоб забезпечувати свої інтереси. Тепер їм кажуть – роззброюватися, вони говорять – ні, нехай спочатку роззброяться ті, хто спочатку захопив зброю», – зазначив В. Путін.

Він переконаний, що вихід із ситуації потрібно шукати шляхом переговорів. «Це постійний кругообіг проблеми. Потрібно це коло розірвати, безумовно, зробити це можна, от тільки як? Почавши переговори по суті. Тоді будуть забезпечені інтереси всіх людей, які проживають в країні», – упевнений Путін».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів