Путін закликав устами головних утікачів з України до непокори її владі (відео)

23:07 13 квітня 2014 р.

Фото до новини


Фото: 5 канал

Янукович радив у неділю в Ростові-на-Дону не робити те, що він наказував до своєї еміграції в Росію.


Відео: Громадське ТБ

Відсторонений з посади Президента України конституційною більшістю голосів депутатів Верховної Ради Віктор Янукович, а також колишні керівники МВС і Генпрокуратури – відповідно, Віталій Захарченко та Віктор Пшонка , які перебувають у розшуку в зв'язку зі скоєним за їхніх наказами під час протестів на Майдані, виступили сьогодні, 13 квітня, перед журналістами у Ростові-на-Дону. Зокрема, Янукович заявив під час цієї прес-конференції: «Як головнокомандувач хотів би звернутися до МВС, СБУ. Не виконуйте злочинні накази. Не стріляйте в народ: вам цього не пробачать».

Янукович заявив також, що «нова влада України буде нести кримінальну відповідальність», що «Україна однією ногою вступила у громадянську війну» й «рухається до банкрутства, народ країни ніколи не прийме такий диктат, особливо диктат націоналістів»..

Він також вважає, що «сьогодні для України важливі не якнайшвидші вибори, а діалог», а «США безпосередньо причетні до подій в Україні, вони діяли через свої дипломатичні можливості, а також спецслужби». Разом з Януковичем під час «заяви» сиділи екс -генпрокурор Віктор Пшонка та екс -глава МВС Віталій Захарченко.

Повідомляючи про це у неділю, «5 канал» нагадує, що екс-президента Віктора Януковича звинувачують в організації масових вбивст, Генпрокуратура вже виписала дозвіл на його арешт. Екс-президент Віктор Янукович та екс-очільник СБУ Якименко особисто керували організацією масових розстрілів людей на Майдані Незалежності в Києві, прикриваючись проведенням антитерористичної операції.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів