Путін закликав своїх колаборантів в Україні перенести псевдореференум – для діалогу з Києвом (відео)

17:12 7 травня 2014 р.

Фото до новини


Фото: censor.net.ua

Про це президент Росії заявив у середу журналістам за підсумками переговорів з керівником ОБСЄ – президентом Швейцарської Конфедерації.


Відео: Факти ICTV

Російська агенція «ИТАР-ТАСС» інформує сьогодні, 7 травня в повідомленні «Путін: РФ просить прихильників федералізації України перенести референдум»:

«Російська Федерація закликає київську владу негайно припинити всі каральні операції на південному сході України; ці дії тільки погіршують ситуацію», – заявив журналістам президент Путін за підсумками переговорів з президентом Швейцарської Конфедерації, керівником ОБСЄ Дідьє Буркхальтер. Він додав, що «такий спосіб вирішення внутрішньополітичного конфлікту не є надійним шляхом до вирішення всіх внутрішньополітичних суперечок».

«Росія зацікавлена в тому, щоб криза на Україну дозволявся якомога швидше і з урахуванням інтересів всіх громадян цієї країни, де б вони не проживали», – підкреслив Путін. «Найголовніше – це налагодити прямий повноцінний діалог між сьогоднішніми київськими властями і жителями південного сходу України, в ході якого представники південного сходу могли б переконатися в тому , що їх законні права будуть гарантовані», – підкреслив президент.

«Але ситуація на Україні розвивається за найнесприятливішим сценарієм, і винні в цьому ті, хто організували державний переворот у Києві», – вважає Путін. «Організатори цього перевороту, – на думку глави держави, – так і не подбали про те, щоб роззброїти праворадикальні та націоналістичні елементи.

«У цьому зв'язку Росія просить прихильників федералізації перенести референдум з 11 травня на пізніший термін, щоб створити для нього умови», – заявив Путін.

Він також підкреслив, що заяви про те, що ключ до вирішення української кризи в Росії, – це виверт західних партнерів, які самі завели ситуацію в глухий кут. «Таким чином, – зазначив Путін, – відповідальність лежить у тому числі на них.

Що ж, те, чи Путін справді дав своїм колаборантам в Україні команду «Стоп!», чи лише поширює звичну для нього дезінформацію – імітуючи свою нібито непричетність до скоєного російськоми диверсантами на півдні й сході нашої країни, побачимо вже найближчими годинами.

Як повідомляв «Щоденний Львів», керівник руху «Русское национальное единство» Баркашов закликав сьогодні в перехопленій Службою безпеки України розмові з лідером «Православного Донбасса» Бойцовим сфальсифікувати результати псевдореферендум 11 травня.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів