Путін відправляє в Україну ще одну «гуманітарну» колону – провокувати її обстрілом введення військ, – активіст

12:44 13 серпня 2014 р.

Фото до новини


Фото: 15min.lt

Про це попередив у середу співголова громадської організації «Права справа» Дмитро Снєгирьов.

Співголова громадської організації «Права справа» Дмитро Снєгирьов повідомив сьогодні, 13 серпня, щоз російського міста Ростов-на-Дону готується відправка ще одного, дублюючого «гуманітарного конвою» в Україну. Активіст також конкретизував:

«Ми отримали інформацію про те, що з міста Ростов-на-Дону готується відправка ще однієї, дублюючої «гуманітарної» колони. Вже терміново перефарбовуються вантажівки в білий колір, але який там буде вантаж і чи не буде там зброя для бойовиків, це велике питання.

Цей «гуманітарний конвой»  має проїхати через місто Суходільськ Луганської області. Ідентифікувати ці дві «гуманітарні» колони буде надзвичайно важко.

Російська сторона переклала всю відповідальність за цей вантаж на українських військових. Таким чином Росія готує масштабну провокацію з обстрілом «гуманітарної» колони, щоб потім всю відповідальність покласти на Україну.

Наступним кроком буде вже не гуманітарна  і миротворча місія, а введення військ з метою недопущення  гуманітарної катастрофи».

Дмитро Снєгирьов повідомив це в середу телеканалу «Espreso.tv».

Як інформував «Щоденний Львів», раніше Дмитро Снєгирьов попередив у середу, що російським спецпризначенцям наказали обстріляти автомобілі з «гуманітарною допомогою» Путіна.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів