Путін привів у повну бойову готовність війська прикордонного з Україною округу (відео)

11:18 21 червня 2014 р.

Фото до новини


Фото: «ИТАР-ТАСС»

Про це повідомив у суботу міністр оборони Росії Сєргєй Шойгу.

Російська агенція «ИТАР-ТАСС» інформує сьогодні, 21 червня, в повідомленні «Путін наказав провести несподівану перевірку Центрального військового округу»:

Президент РФ Владімір Путін прийняв рішення провести раптову комплексну перевірку бойової готовності всього складу Центрального військового округу. Про це повідомив на службовій нараді в Міноборони РФ глава відомства Сєргєй Шойгу.

«Відповідно до його розпорядженням сьогодні з 11:00 за московським часом війська Центрального військового округу, а також військові частини, що дислокуються на її території, приводяться в бойову готовність «Повна», – сказав міністр.

Він уточнив, що перевірка пройде з 21 по 28 червня. В ході раптової перевірки ЦВО 98-я повітряно-десантна дивізія буде перекинута з Іваново і Челябінської області. 

На початку червня за наказом Володимира Путіна пройшла раптова перевірка боєготовності Залізничних військ Центрального військового округу. Спеціальне навчання зі з'єднаннями й військовими частинами Залізничних військ ЦВО в рамках перевірки пройшло в Сибірському федеральному окрузі».

Ремарка «Щоденного Львова»: оскільки 21 червня 73 року тому в повну бойову готовність були приведені, щоб вторгнутися наступного дня в СРСР, війська нацистської Німеччини, Путін таким чином вкотре засвідчив факт успадкування ним злочинної політики Гітлера.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів