Путін планує ввести війська в Україну 15 липня, – «ІС» (відео)

12:08 14 липня 2014 р.

Фото до новини


Фото: AFP

Такі оперативні дані спільноти «Інформаційний Спротив» оприлюднив у понеділок її координатор – керівник Центру військово-політичних досліджень Дмитро Тимчук.


Відео: «Телеканал новин «24»

Як передає сьогодні, 14 липня, інтернет-видання «ОстроВ», керівник Центру військово-політичних досліджень і координатор спільноти «Інформаційний Спротив» Дмитро Тимчук повідомив у понеділок на брифінгу, що Росія готує введення спецназу з Ростовської області на територію України. Він також конкретизував:

 «За минулі вихідні ми отримали вичерпні підтвердження про це і можемо сказати про це впевнено. В Ростовську область прибувають підрозділи групи спецназу, це розвідувально-диверсійні групи штатних бригад спецназу ГРУ російського. За нашими даними, командири підрозділів зорієнтовані на їх введення в Україну 15 числа. Ця дата неодноразово зустрічалась в тій інформації, що ми отримували».

Тимчук також зазначив, що на сьогоднішній день вирішується питання про те, під яким виглядом будуть вводитися підрозділи в Україну, й підкреслив: «То їх орієнтують, що вони будуть називатися миротворцями і Росія готується ввести свої так звані миротворчі сили в Україну», - підкреслив експерт. 

Дмитро Тимчук назвав це «відчуттям агонії терористів на Донбасі» і спробами Росії врятувати ситуацію будь-яким чином.

Як інформував «Щоденний Львів», поблизу українського кордону помічено російську військову техніку з маркуванням «миротворчих сил».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів