Путін назвав вибори в Україні «рухом у правильному напрямку» й запевняє, що відвів свої війська (відео)

17:50 7 травня 2014 р.

Фото до новини


Фото: Reuters

Про це президент Росії заявив у середу журналістам за підсумками переговорів з керівником ОБСЄ – президентом Швейцарської Конфедерації.


Відео: Факти ICTV

Російська інформаційна агенція «РИА Новости» повідомляє сьогодні, 7 травня:

«Вибори в Україні – рух у правильному напрямку, але українці повинні заздалегідь знати, якою буде конституційна реформа. Про це заявив президент РосіїПутін.

«Хочу підкреслити, що намічені в Києві президентські вибори - самі по собі рух у правильному напрямку, але вони нічого не вирішать, якщо всі громадяни України не будуть розуміти, як будуть гарантовані їх права після проведення цих виборів», – сказав Путін на прес-конференції за підсумками зустрічі зі швейцарським президентом, чинним головою ОБСЄ Дідьє Буркхальтером щодо ситуації в Україні».

Російська інформаційна агенція «РИА Новости» цитує в середу й таку сьогоднішню заяву Путіна: «Нам весь час говорили, що непокоять наші війська біля українського кордону. Ми їх відвели, вони знаходяться сьогодні не на українському кордоні, а в місцях, де проводять свої регулярні навчання, на полігоні. Це легко перевіряється за допомогою сьогоднішніх сучасних засобів розвідки, в тому числі з космосу все видно».

Як повідомляв «Щоденний Львів», Путін закликав своїх колаборантів в Україні перенести псевдореференум з 11 травня – для діалогу з Києвом.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів