Путін намагається нагнітати терактами у Львові, Запоріжжі, Бердянську й Харкові ситуацію в Україні, – МВС

11:00 4 серпня 2014 р.

Фото до новини


Фото: The Week

Про це заявив у понеділок радник міністра внутрішніх справ України Зорян Шкіряк.

Радник міністра внутрішніх справ України Зорян Шкіряк заявив у понеділок, що «сьогоднішній нічний теракт з обстрілом військкомату у Харкові – це прямий наказ Кремля». Він також пояснює:

«Власне, всі ці злочини у Запоріжжі, Львові, Бердянську і тепер у Харкові, є продовженням запущеного сценарію Путіна з нагнітання ситуації в середині України, що пов’язано з успішним проведенням АТО на сході. Наразі, кільце навколо російських терористів стиснуто максимально, у бойовиків відбито 75% контрольованих ними раніше територій.

Саме це й змушує Путіна вчиняти теракти в інших областях України, щоб відволікати увагу від програшу у відкритій війні і значних втрат бойовиків у Лунанській та Донецькій областях. Він намагається спричинити паніку серед населення і вселити у серця людей розпач.

Не вдасться! Спокій, холодний розум і чітке розуміння сумних реалій сьогодення. В Україні відбувається прямий військовий конфлікт з РФ. Крапка.

Усвідомлення цього потребує нашої повної консолідації і максимальної концентрації людей навколо допомоги силам АТО, а також сприяння силовим структурам на місцях. Наша єдність і впевненість у незворотності покарання російських терористів – головна запорука прискорення нашої перемоги.

Знайдемо, знешкодимо і знищимо, від росплати ніхто не втече! Слава Україні!».

Радник міністра внутрішніх справ України Зорян Шкіряк повідомив це сьогодні, 4 серпня, на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів