Путін наказав своєму маріонетці в Донецьку просити вторгнення «миротворчого» контингенту

20:20 8 лютого 2015 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Міноборони РФ

У неділю на переговорах тристоронньої контактної групи представник терористичного угруповання «ДНР» Денис Пушилин закликав на Донбас «миротворчий» контингент.

Представник терористичного угруповання «ДНР» Денис Пушилин заявив сьогодні, 8 лютого, на переговорах тристоронньої контактної групи: «Ми вже давно говорили, що така зона (демілітаризована зона. – Ред.) потрібна і потрібен миротворчий або спостережна контингент. І це буде чи не єдиною можливістю, щоб повноцінно зупинити бійню на Донбасі і щоб не було надалі черговий активізації бойових дій».

Телеканал «Espreso.tv», який цитує маріонетку Путіна, також додає: «Нагадаємо, Президент України Петро Порошенко виступив проти врегулювання конфлікту на Донбасі з допомогою миротворчих військ. «Організація цих миротворців потребує як мінімум півроку. Ви можете уявити, що всі ці півроку люди будуть гинути в Україні від агресора, зараз нам потрібна не миротворча операція, а перемир'я і відкликання іноземних військ (російських. – Ред). Повірте, без іноземних військ і коли буде закрито кордон в рамках визнаних меж, мир і стабільність будуть питанням кількох тижнів».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів