Путін надіслав на схід України ще 10 РСЗВ «Град» і велику кількість іншої бойової техніки

11:45 17 липня 2014 р.

Фото до новини


Фото: uapress.info

Про це повідомив у четвер заступник командира батальйону «Азов» Ярослав Гончар.

Заступник командира батальйону Національної гвардії «Азов»повідомляє сьогодні, 17 липня, на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook», що цієї ночі через кордон з Росією в районі населеного пункту Дякове прорвалася й попрямувала в Ровеньки колона, яка складалася з десяти реактивних систем залпового вогню «Град» і великої кількості іншої бойової техніки. Ярослав Гончар констатує відтак:

«Стає очевидним, що нам час міняти як тактику, так і стратегічний задум. Втрати, понесені протягом тижня, явне тому підтвердження. Прикордонні угруповання виявилися відрізаними. 

Сьогодні тактика росіян – прорватися, перегрупуватися і вдарити з території України, підтримуючи ці прориви артобстрілом з боку Росії. А наведення для реактивної артилерії вони здійснюють безпілотниками, які так само прилітають з Росії. 

«Стрєлок» (псевдо російського диверсанта Гіркіна, проголошеного «міністром оборони «ДНР». – «ЩЛ») (отримав від Ху...ла те, що просив: сумарно вздовж нашого кордону зосереджене стотисячне угруповання, яке буде здійснювати локальні прориви кордону. Чого тільки вартує Хабаровська дивізія військового спецназу!

У сформованих обставинах, ми не маємо більше часу на розкачку. Прийшов час для мобілізації всіх ресурсів і прийняття рішень в умовах ВІЙНИ!».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів