Путін анонсував устами Захарченка провокації Кремля на українсько-російському кордоні? (відео)

23:48 13 квітня 2014 р.

Фото до новини


Фото: censor.net.ua

Екс-міністр внутрішніх справ Віталій Захарченко, який ховається від правосуддя у Москві, заявив у неділю, що в східних областях нашої країни плануються провокації проти російських військових.

Про це, як повідомляє сьогодні, 13 квітня, «Українська правда», він заявив у неділю на прес-конференції в Ростові-на-Дону, які провів разом з відстороненим від посади президента Віктором Януковичем та екс-генпрокурором Віктором Пшонкою. Дослівно ж Захарченко сказав: «У східних областях, за нашою інформацією, плануються провокації на кордоні з метою дискредитації військовослужбовців Росії. Я як міністр внутрішніх справ України кажу про те, що люди, які віддають незаконні накази, будуть обов'язково притягнуті до кримінальної відповідальності, а до своїх колег хотів би звернутися, щоб вони не виконували таких незаконних наказів, тому що неминуче піде відповідальність».

Натомість російська державна інформаційна агенція «РИА «Новости», яка активно використовується для пропаганди Кремля, повідомляє, що їм стало відомо, що нібито «керівництву підрозділів МВС і збройних сил України, дислокованих в Донецькій області, надійшло розпорядження, використовуючи бійців» Правого сектора», зімітувати збройні напади на свої підрозділи». Окрім того, у соціальних мережах весь день активно поширюють заклик «взяти під контроль прикордонні пункти», оскільки «бійці з Росії не можуть перейти кордон».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів