Прикордонники не злякалися нападу терористів і прогнали «КамАЗи» з Росії

12:18 23 травня 2014 р.

Фото до новини


Фото: dpsu.gov.ua

Про це повідомляє у п’ятницю відділ із питань взаємодії із ЗМІ Адміністрації Державної прикордонної служби.

Відділ із питань взаємодії із ЗМІ Адміністрації Державної прикордонної служби України інформує в тповідомленні «Біля прикордонного підрозділу «Станично-Луганське» знову було неспокійно»:

«Біля 21-ї години 22 травня до відділу прикордонної служби «Станично-Луганське» Луганського загону, який напередодні був атакований озброєною групою невідомих осіб, знову під’їхало кілька десятків озброєних людей, що заблокували виїзд з підрозділу та демонстративно розпочали підготовку до чергового штурму. У свою чергу, особовий склад прикордонного підрозділу також був приведений до бойової готовності та зайняв вогневі позиції, які були посилені після останньої атаки.

Позиційна демонстрація готовності до активних дій тривала кілька годин. Близько 4-ї години ранку невідомі особи відмовилися від своїх намірів та зняли облогу з підрозділу». 

Натомість у повідомленні «Припинена ще одна спроба провозу зброї на ділянці Луганського прикордонного загону» Відділ із питань взаємодії із ЗМІ Адміністрації Державної прикордонної служби України розповів у п’ятницю:

«22 травня від штабу Антитерористичного центру прикордонники отримали інформацію про ймовірну спробу завезення на територію України зброї та боєприпасів на ділянці відповідальності відділу прикордонної служби «Свердловськ» Луганського загону. До місця можливого порушення кордону оперативно висунулися резерви прикордонного загону.

О 01.30 до державного кордону зі сторони Росії під’їхало 4 «КамАЗи» у супроводі озброєних людей, які розпочали підготовку до порушення автомобілями державного кордону, однак, за деякий час відмовилися від своїх намірів та повернулися вглиб Російської Федерації. За даною інформацією українські прикордонники поінформували прикордонну службу ФСБ РФ.

Однак російська сторона факт присутності автомобілів на кордоні заперечує. Оперативна реакція на дану подію з їхнього боку відсутня».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів