Прикордонний спецпідрозділ «ШКВАЛ» розпочав участь у міжнародних військових навчаннях

14:35 2 вересня 2020 р.

Фото до новини

Спецпризначенці прикордонної комендатури швидкого реагування Кінологічного навчального центру вибули для участі у міжнародних командно-штабних навчання «Rapid Trident - 2020».

Про це інформує Держприкордонслужба.

Це вдруге прикордонний спецпідрозділ «ШКВАЛ» представляє Держприкордонслужбу у навчаннях, які розпочнуться у вересні на базі Міжнародного Центру миротворчості та безпеки Національної Академії сухопутних військ ім. Петра Сагайдачного та триватимуть впродовж двох тижнів. Перед початком навчань учасники пройдуть чотирнадцятиденний карантин.

Разом з бійцями «ШКВАЛу» у строю чотирилапа напарниця – Багіра, яка навчена на пошук зброї та вибухових речовин. Вона допомагатиме спецпризначенцям виконувати завдання, передбачені навчаннями.

Цьогоріч у навчаннях берутьучасть близько 4 тисяч осіб. Окрім Збройних сил України та США, учасниками у «Rapid Trident – 2020» будуть військовослужбовці з Німеччини, Данії, Румунії, Литви, Польщі, Канади і Великої Британії.

Під час навчань бійці «ШКВАЛу» тренуватимуться з іноземними колегами протидіяти тероризму та зможуть поділитись власним досвідом проведення воєнних операцій, набутим під час участі в антитерористичній операції.

Нагадаємо, #Rapid_trident_2020 («Швидкий тризуб») - військові навчання на території України в рамках програми «Партнерство заради миру» за участю військовослужбовців країн НАТО, які проводяться з 2006 року.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів