Проти України воюють на Донбасі більше 32 тисяч російських окупантів і їх колаборантів, – Генштаб

15:38 11 грудня 2014 р.

Фото до новини


Фото: Reuters

Представник Генерального штабу Збройних Сил України, генерал-майор Олександр Розмазнін, повідомив у четвер: «Безпосередньо на території України присутність Росії ми оцінюємо від 6 до 10 тисяч – це військовослужбовці збройних сил РФ. Взагалі разом із незаконними збройними формуваннями на території Луганської та Донецької областей знаходяться 32 тис. 685 чоловік».

На Донбасі перебувають 32,6 тисячі російсько-терористичних військ. Як передає кореспондент інформаційної агенції УНІАН, про це повідомив сьогодні, 11 грудня, під час круглого столу у Києві представник Генерального штабу Збройних Сил України – генерал-майор Олександр Розмазнін 

«Безпосередньо на території України присутність Росії ми оцінюємо від 6 до 10 тисяч – це військовослужбовці збройних сил РФ. Це сім батальйонних тактичних груп, одна ротна тактична група, зведений загін, у тому числі окрема рота Кантемировської танкової дивізії і частини спецпризначення, бригади, полки та інше», – сказав Розмазнін.

«Взагалі разом із незаконними збройними формуваннями на території Луганської та Донецької областей знаходяться 32 685 чоловік. Було раніше 34 тисяч, потім 32,4, а зараз 32,6 тисячі, тобто відбулось певне збільшення», – зауважив генерал-майор, уточнивши: при цьому: «Я сказав тільки про групи збройних сил. У нас (на території України – УНІАН) знаходяться підрозділи внутрішніх військ, спецназ внутрішніх військ Росії, ми їх бачимо».

Про це повідомляється в четвер на сайті інформаційної агенції УНІАН.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів