Прорахувалися: на Львівщині терміново додруковують бюлетені

19:17 24 жовтня 2020 р.

Фото до новини

Додруковують бюлетені для трьох ДВК у Франківському районі міста Львова, оскільки комісія забула, що в них збільшилася кількість виборців через ліквідацію сусідньої дільниці. А для двох дільничних виборчих комісій у Миколаївській міській громаді не вистачає бюлетенів.

Про це Dailylviv поінформували у ГМ "ОПОРА".

За повідомленням ОПОРИ, додруковують бюлетені для трьох дільничних виборчих комісій у Франківському районі міста Львова. Львівська міська територіальна виборча комісія замовила кількість бюлетенів за попередніми розрахунками, забувши, що кількість виборців на цих дільницях збільшилася через те, що сусідню дільницю ліквідували. Для цих дільниць потрібно додатково виготовити 3214 бюлетенів (по 1607 бюлетенів з виборів міського голови та з виборів депутатів Львівської міської ради) для трьох дільниць: №462039 - по 238 бюлетенів, №462041 - по 539 бюлетенів, №462043 - по 800 бюлетенів.

Для дільничної виборчої комісії №460703, що у місті Миколаїв не вистачає понад 300 бюлетенів у яких виборці мають голосувати за очільника Миколаївської міської територіальної громади. А для ДВК №460788 (село Болоня) бракує 69 бюлетенів, у яких мають голосувати за партії і кандидатів до міської ради. Цю інформацію підтвердив ОПОРІ голова Миколаївської міської територіальної виборчої комісії Зіновій Блискун.

42 тис бюлетенів - в брак. У виборчому окрузі на Львіщині переплутали партійну приналежність кандидатів.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів