Про ймовірність надзвичайного стану попередили інтернет-провайдерів, мобільних операторів і медійників

09:42 23 січня 2014 р.

Фото до новини


Фото: tsn.ua

Через можливість його запровадження в Україні вони повинні підготуватися до відключення всіх засобів зв’язку зі світом.

Інтернет-провайдери, мобільні оператори та медійники отримали нагадування про можливість введення надзвичайного стану, у зв’язку з чим вони повинні підготуватися до відключення всіх засобі зв’язку зі світом. Текст цього повідомлення оприлюднили на сторінці спільноти «Євромайдан SOS» у «Facebook»:

«Інтернет провайдерам, операторам мобільного зв'язку, розповсюджувачам ТБ та радіоконтенту.

Звернення:

У зв'язку з можливим введенням надзвичайного стану в Державі з 24.01.2014 року, нагадуємо:

Згідно із законом про надзвичайний стан необхідно підготувати до тимчасового відключення всі станції стільникового зв'язку, всі інтернет-шлюзи та точки доступу, а також всі ТБ і радіо канали, окрім «Перший національний» та «Перша програма радіо». Ретрансляція зарубіжних каналів теж повинна бути призупинена.

Рекомондується начальникам підрозділів надалі відшкодувати своїм абонентам дні без послуг. Працювати повинні тільки дротяні телефони місцевого значення в напрямках 911, 101, 102 і 103.

Про всі здійснені заходи повідомляти письмово з печаткою в Міністерство Надзвичайних Ситуацій!».

На сторінці спільноти «Євромайдан SOS» у «Facebook» також поширено повідомлення журналіста Мустафи Найєма: «В случае блокирования соцсетей или отдельных сайтов, загрузите себе Tor. Это система прокси-серверов, позволяющая устанавливать анонимное сетевое соединение, защищённое от прослушивания. Другими словами, Tor не позволяют анализировать ваш трафик и, как следствие, провайдеры не смогут блокировать нежелательные домены. Это как first anticensorship aid, может и помочь».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів