Президенти України і Росії почали домовлятися? (відео)

10:16 18 червня 2014 р.

Фото до новини

Відбулася телефонна розмова Президента України Петра Порошенка з президентом Російської Федерації Владіміром Путіним у контексті реалізації мирного плану Президента України, в тому числі і щодо деескалації ситуації в Донецькій і Луганській областях.


Відео: «Телеканал новин «24»

Президенти України і Росії обговорили ряд першочергових заходів, які необхідно здійснити для сталого припинення вогню, а також максимально ефективні шляхи його моніторингу.

Президент України Петро Порошенко закликав президента Росії сприяти у звільненні всіх затриманих журналістів та активістів. Таке коротке повідомлення з'явилося на офіційному сайті Президента України вранці 18 червня.

Раніше - вчора ввечері - про цю телефонну розмову ширше повідомив офіційний сайт президента РФ. Подаємо цей текст повністю: "Глави держав обговорили актуальні питання двосторонніх відносин. Порушена тема можливого припинення вогню в районі бойових дій на південному сході України.

Владімір Путін висловив стурбованість у зв'язку з трагічною загибеллю російських журналістів у районі Луганська і акцентував увагу на необхідності безумовного забезпечення безпеки представників засобів масової інформації, які працюють в Україні в зоні конфлікту.

Петро Порошенко висловив співчуття у зв'язку із загибеллю представників російських ЗМІ і запевнив президента Росії в тому, що за його вказівкою буде проведено відповідне розслідування, а також вжито необхідних заходів щодо забезпечення безпеки журналістів".

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів