Президент Янукович звільнив голову ЛОДА Шемчука і призначив Сала (доповнено)

13:41 31 жовтня 2013 р.

Фото до новини

Сьогодні Президент України підписав указ про звільнення В.Шемчука з посади голови Львівської обласної державної адміністрації.

Інформація про це є на офіційному сайті глави держави.

Президент також підписав указ про призначенням новим головою Львівської облдержадміністрації Олега Сала, який дотепер очолював УМВСУ в Івано-Франківській області.

Ще одним указом Президент призначив В.Шемчука своїм радником.

Довідка

Олег Михайлович Сало народився 1 квітня 1968 року в місті Нестерів (нині -Жовква), Львівської області. Українець.

Закінчив Львівський аграрний національний унівнерситет (Дубляни), Львівський регіональний інститут державного управління та Національну академію держуправління при Президентові України.

З 1975 до 1985 року Олег Сало навчався в Лавриківській середній школі. Після закінчення школи вступив до Львівського ПТУ-21 за спеціальністю - монтажник радіоапаратури.

З червня до серпня 1986 року Олег Сало був робітником у будівельній бригаді Львівської державної машиновипробувальної станції. Потім два роки служив в армії.

1988 року став інспектором ДПС ДАІ управління МВС України у Львівській області.

З 1995 року переведений на посаду державтоінспектора в МРЕВ ДАІ у Львівській області. Того ж року Олег Сало призначений на посаду начальника відділення районного реєстраційно-екзаменаційного ДАІ в Жовкві Львівської області.

У 1998 році Олег Сало призначений начальником відділу МРЕВ ДАІ управління МВС України Львівської області.

З 2000 року Олег Сало призначений начальником управління ДАІ УМВС України у Львівській області.

З квітня 2003 року Олег Сало - заступник начальника з громадської безпеки, начальник УМВСУ на Львівській залізниці.

З грудня 2003 до січня 2005 року Олег Сало працював начальником УМВС у Львівській області.

У лютому 2005 року Генпрокуратура порушила проти Олега Сала дві кримінальні справи за фактами порушення виборчого права та зловживання владою і службовим становищем. Після цього він був оголошений у міжнародний розшук.

На парламентських виборах 2006 року Олег Сало балотувався за списком блоку "Народна опозиція" Наталії Вітренко.

У жовтні 2006 року Генпрокуратура України повернула кримінальні справи, порушені проти Сала, у прокуратуру Львівської області для дорозслідування. 19 лютого 2007 Печерський райсуд Києва ухвалив рішення припинити ці кримінальні справи "у зв'язку з відсутністю в його діях складу злочину".

У березні 2010 року Олег Сало був призначений начальником ГУ УМВС у Рівненській області, а через два роки очолив міліцію Івано-Франківщини.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів