Президент України повернеться з Естонії з ровером

17:04 26 листопада 2019 р.

Фото до новини

Під час візиту в Естонію Президент України Володимир Зеленський зустрівся не лише з керівниками цієї країни, але й із земляками.

У Таллінні Володимир Зеленський поспілкувався з представниками української громади, зокрема з тими, хто проходить реабілітацію в Естонії. Люди висловили підтримку діям української влади, серед іншого крокам, спрямованим на досягнення миру на Донбасі, запевняє пресслужба Президента. 

«Ми всі хочемо, щоб Україна знала: вона не одна – світ з вами, Європа з вами, Естонія з вами», – сказала представниця української громади Лідія Лане. Українська громада запевнила, що вірить у євроінтеграційну динаміку України, і багато хто хоче повернутися на батьківщину.

Голова держави подякував громаді за активну позицію. «Повертайтеся в Україну, починайте працювати, піднімайте виробництво. Приєднуйтеся до нас!» – звернувся до представників громади Володимир Зеленський.

Також Президент разом з дружиною вшанували пам’ять полеглих за незалежність Естонії. Президентське подружжя поклало квіти до Монумента перемоги у війні за незалежність. Володимир та Олена Зеленські вшанували пам’ять загиблих хвилиною мовчання.

Перед цим Президент Естонської Республіки Керсті Кальюлайд подарувала Володимиру Зеленському велосипед. Дипломатичний, але прозорий натяк українському колезі на те, що треба дотримувати своїх передвиборних обіцянок. 

Учора соціологи запевнили громадськість, що громадяни переважно позитивно ставляться до перших рішень та пропозицій Президента Володимира Зеленського. Навіть  підтримують ініціювання переговорів з президентом РФ Владіміром Путіним для вирішення конфлікту на Донбасі (позитивно – 75%, негативно – 15%).

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів