Президент України показав у Мюнхені паспорти полонених на Донбасі російських окупантів (відео)

18:38 7 лютого 2015 р.

Фото до новини


Фото: «Громадське телебачення»

Петро Порошенко продемонстрував у суботу на безпековій конференції у Мюнхені паспорти та військові квитки російських військових, які «заблукали в Україні» й були затримані нашими силовиками.


Відео: «112 Україна»

Президент Петро Порошенко продемонстрував сьогодні, 7 лютого, під час виступу на безпековій конференції у Мюнхені паспорти й військові квитки російських військових, які «заблукали в Україні» та були затримані нашими силовиками. При цьому Порошенко заявив, що у збройному конфлікті на сході України загинули 1432 солдата, вбито понад 5600 мирних громадян.

«Кількість убитих мирних громадян весь час збільшується», – наголосив Петро Порошенко, заяву якого передало в суботу інтернет-видання «Українська правда». Своєю чергою, кореспондент агенції Укрінформ цитує зі заяви Порошенка в Мюнхені:

«Скільки ще доказів потрібно щоб визнати очевидний факт, що закордонні найманці, російська зброя, танки та війська знаходяться на нашій території.  Я взяв з собою паспорти та військові квитки російських солдат, російських офіцерів, які приїхали до нас.

І це найкращий доказ агресії та присутності російських військових. Ми хочемо продемонструвати усьому світі російських солдат та офіцерів, які, як вони кажуть, загубилися за багато кілометрів від кордону зі зброєю та танками, які вбивають наших співвітчизників. І це вже продовжується понад 8 місяців».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів