Президент повідомив про домовленість щодо пропуску оточених українських бійців до основних сил АТО

01:42 30 серпня 2014 р.

Фото до новини


Фото: скріншот з facebook.com/dostali.hvatit/posts/805399199494856

Про це повідомив уночі 30 серпня комбат «Донбасу» Семен Семенченко з посиланням на Президента Петра Порошенка.

Командир Добровольчого батальйону територіальної оборони Донецької області «Донбас» Семен Семенченко повідомив уночі 30 серпня:

«Щойно говорив з Президентом України. Він повідомив, що в ході переговорів на вищому рівні ним досягнута домовленість про наступне: 

1) До 10.00 сьогодні всі бійці, які не здалися в полон, зі зброєю й прапорами будуть випущені через спеціальний коридор до місця дислокації основних сил АТО. Бойова техніка (буде. – Ред.) підірвана. 

2) Упродовж декількох днів усі бійці, які здалися в полон, а також поранені, котрі знаходяться в полоні, будуть обмінені на російських десантників в Харкові 

Мені сказати більше нічого. Слів не залишилося.

Чекаю ранку. Через десять хвилин опублікую телефон для родичів – будемо заспокоювати. Список хлопців зараз складаємо». 

Семен Семенченко повідомив це на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook».

Як інформував «Щоденний Львів», батальйон «Донбас» просив врятувати його оточених бійців від загибелі – російські окупанти погрожували знищенням «Градами» приблизно 50-ти українським бійцям, комбат «Донбасу» Семен Семенченко вів переговори з російськими десантниками щодо оточених українських бійців і запевняв: «Донбас» не здався, не здалися також 10 бійців з «Криворіжжя» й 23 з «Кривбасу», оточені бійці батальйону «Донбас» тримали оборону на шматку землі 450х150 метрів.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів