Прем’єр запевнив жителів Донеччини й Луганщини: «Бандитам недовго залишилося тероризувати» (відео)

11:11 24 травня 2014 р.

Фото до новини


Фото: ipress.ua

Керівник уряду наголосив у зверненні до співгромадян: «Пам’ятаймо: завтра ми захищаємо Україну».


Відео: «feli4e159»

Як повідомляє сьогодні, 24 травня, агенція «Укрінформ», Прем’єр-міністр Арсеній Яценюк звернувся до громадян України упереддень виборів Президента із такими словами:

«25 травня ми йдемо на вибори. На вибори Глави нашої держави, за свободу, процвітання, європейське майбутнє якої українці платять найдорожчу ціну – ціну власного життя.

Тим важливішим є вибір, який ми зробимо в неділю. Тим вищою є відповідальність кожного з нас. Завтра ми доведемо всьому світові, але насамперед самим собі, що нас неможливо налякати, що ми, і тільки ми будемо вирішувати, як нам будувати рідну хату і як господарювати в ній.

Зроблено все, щоб очистити виборчий процес від підкупу, каруселей і зникаючих чорнил, повністю забезпечено фінансування і законодавче підкріплення виборів. Непросто було підготувати вибори, коли проти їх проведення задіяні величезні фінансові, політичні, військові ресурси, а на їх дискредитацію спрямована «індустрія збоченої пропаганди».

Відтак Прем’єр-міністр закликав українців зробити свій вибір так, як велять переконання та совість і наголосив: «Пам’ятаймо: завтра ми захищаємо Україну, робимо внесок у її благополуччя, в майбутнє наших дітей і онуків. Своїм бюлетенем ми обираємо, а значить, перемагаємо».

Водночас він звернувся до жителів Донецької і Луганської областей, яким розв’язана проти України війна зашкодить прийти на виборчі дільниці: «Хочу запевнити: бандитам недовго залишилося тероризувати ваш край».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів