Прем’єр оголосив початок перезавантаження влади

11:15 25 вересня 2019 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/PMHoncharuk

Прем’єр-міністр Олексій Гончарук заявив, що уряд розпочинає перезавантаження влади – запровадять контракти для держслужбовців і звільнятимуть тих, хто відсиджується.

Прем’єр-міністр Олексій Гончарук повідомив про це на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook». Дослівно ж він зазначив: «Час тих, хто звик «відсиджуватися» на роботі замість того, щоб працювати, вичерпано!»

Керівник уряду також запевнив: «Нарешті ми зможемо ефективно управляти державними органами – бачити реальні результати тих, хто дійсно працює. Уряд технократів розпочинає перезавантаження влади».

Олексій Гончарук відзначив, що запровадять контрактну державну службу, щоб була мотивація працювати на результат. За словами прем’єра, ліквідують бюрократичні бар’єри, що сповільнювали ухвалення кадрових рішень за неефективну роботу держслужбовців, що запровадять премії за продуктивність праці, й що владні кабінети чекають «амбітну молодь», у якої «очі горять».

Натомість в інтернет-виданні «Українська правда» принагідно нагадали: «19 вересня Верховна Рада ухвалила закон «Про внесення змін до деяких законів України щодо перезавантаження влади», який передбачає спрощення порядку прийняття на роботу і звільнення чиновників та запроваджує контрактну державну службу». 23 вересня президент Володимир Зеленський підписав законопроект №1066, який спрощує процедуру працевлаштування та звільнення держслужбовців.  

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів