Прем'єр-міністр Росії «вибив» терористам на Донбасі нові «Гради», артилерію й танки, – СБУ (відео)

16:12 1 січня 2015 р.

Фото до новини


Фото: vpk.name

Керівник уряду РФ Дмітрій Медведєв пообіцяв проросійським бойовикам в окупованих районах Донбасу військову техніку та спеціально підготовлених фахівців.


Відео: «5 канал»

Прем'єр-міністр РФ Дмітрій Медведєв пообіцяв проросійським бойовикам в окупованих районах Донбасу військову техніку та спеціально підготовлених фахівців. Про це заявив один з ватажків луганських бойовиків Павло Дрьомов у секретній телефонній розмові зі своїм підлеглим, перехопленій співробітниками СБУ.

Аудіо перемовин 31 грудня 2014 року опубліковано «5 каналом». «Ну що, вибив «Гради» нам, вибив пушки та вибив офіційне вибачення Плотницького. Він прилітає з Москви і вибачається перед «Першим казачим полком» по телевізору», – сказав Дрьомов та згодом додав, що очільником путінського уряду були обіцяні також танки.

Перед цим «казаки» Дрьомова відмовилися підкорятися терористичній організації «ЛНР» й, зокрема, її ватажку Ігорю Плотницькому, якого вони вважають спільною креатурою Наталії Королевської та Сергія Єфремова, а також звинувачують у привласненні вугілля й гуманітарної допомоги. Окрім того, Дрьомов повідомив, що російський прем'єр пообіцяв на офіційному рівні запросити дітей з Горлівки та Стаханова на кремлівську ялинку.

Як зазначають експерти, доля задіяного у бойових діях проти українських військ місцевого населення Донецької й Луганської областей продовжує невпинно скорочуватися. Натомість, на окремих ділянках фронту присутні виключно регулярні частини російської армії, у тому числі вояки-«строковики».

Наприкінці 2014 року у ЗМІ з'явився детальний перелік військових частин РФ, дислокованих в окупованій частині східної України. Про це повідомило в четвер інтернет-видання «Newsru.ua».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів