«Правий сектор» і «афганці» зголосилися на переговори між владою та опозицією (відео)

14:01 31 січня 2014 р.

Фото до новини


Фото: iPress.ua

Вони заявили в п’ятницю, що хочуть виступити третьою стороною у ще незапланованому раунді перемовин із врегулювання суспільно-політичної кризи в Україні.

Один із лідерів об’єднання «Правий сектор», провідник ВО «Тризуб» імені Степана Бандери Дмитро Ярош (на фото – в центрі), повідомив сьогодні, 31 січня: «У зв’язку з тим, що влада й опозиція не досягають ніяких домовленостей з врегулювання надзвичайної ситуації в державі і підводять країну на межу війни, ми, «Правий сектор», «афганці» та інші силові структури Майдану звертаємося з вимогою до влади й опозиції поновити переговорний процес і включити нас до переговорного процесу».

Дмитро Ярош наполягає, що переговорний процес потрібно відновити до початку чергової сесії Верховною Ради, яка відбудеться 4 лютого. «Правий сектор» вимагає також ще до початку сесії Верховної Ради амністувати всіх учасників протестів, які опинилися за ґратами.

За словами Яроша, в разі амністії представники об’єднання будуть відведені з барикад на вулиці Грушевського на вихідні позиції Майдану. «Якщо арештовані не будуть звільнені, то «Правий сектор» залишає за собою право на «самостійні адекватні дії, які можуть виходити за конституційні рамки», – заявив Ярош.

Про це інформує сьогодні, 31 січня, «Радіо Свобода».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів