«Практично завершено виведення підрозділів російських військ із території Херсонської області», – ДПСУ (відео)

17:20 9 грудня 2014 р.

Фото до новини


Фото: iskra-news.info

Голова Державної прикордонної служби України Віктор Назаренко повідомив у вівторок, що окупанти забралися геть із Чонгара й херсонської частини Арабатської стрілки.


Відео: 5 канал

У Державній прикордонній службі України повідомили сьогодні, 9 грудня: «9 грудня Голова Державної прикордонної служби України генерал-лейтенант Віктор Назаренко з робочою поїздкою перебував на адміністративній межі Херсонської області та АР Крим. У ході роботи очільник прикордонного відомства перевірив службу прикордонних підрозділів та організацію їх діяльності відповідно до завдань, визначених Президентом України, в тому числі й на окремих напрямках, зокрема на Арабатській стрілці». У повідомленні також конкретизують

«Віктор Назаренко зазначив, що Державна прикордонна служба проводить комплекс заходів із забезпечення захисту територіальної цілісності України та її громадян. Одним з яких є вихід українських прикордонників на адміністративну межу між Херсонською областю та Автономною Республікою Крим.

Окремо Голова Держприкордонслужби наголосив про те, що на даний час практично завершено виведення підрозділів російських військ з території Херсонської області. До цього залишалися три проблемні ділянки, на яких тимчасово перебували російські військові. Серед них частини півостровів Ад (Чаплинський район) та Чонгар (Генічеський район), а також частина Арабатської стрілки. Сьогодні в усіх цих трьох точках підрозділи російських військ відходять за адмінмежу Херсонської області і Держприкордонслужба відновлює контроль за даними ділянками, що межують з АР Крим. 

Віктор Назаренко за дорученням Президента України особисто очолив групу Адміністрації Державної прикордонної служби України. Зазначимо, що на виконання доручень Президента України, Уряду України та волі народу Державна прикордонна служба, в межах наданих повноважень, робила і робитиме все можливе для відновлення територіальної цілісності нашої держави».

Про це повідомляється у вівторок на офіційному сайті Державної прикордонної служби України.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів