Позиції українських військових на Донбасі обстріляли вночі 25 разів (відео)

09:48 24 грудня 2014 р.

Ситуація в зоні бойових дій станом на 23 грудня

Ситуація в зоні бойових дій станом на 23 грудня
Фото: Інформаційно-аналітичний центр Ради національної безпеки і оборони України

У прес-центрі штабу антитерористичної операції повідомили в середу: «Ситуація у зоні АТО характеризується збільшенням числа провокацій зі сторони незаконних збройних формувань».


Відео: Військове телебачення України

У прес-центрі АТО повідомили сьогодні, 24 грудня, такі останні новини з нав’язаної Україні Росією  неоголошеної війни на Донбасі:

«Ситуація у зоні АТО характеризується збільшенням числа провокацій зі сторони незаконних збройних формувань. За ніч бойовики 25 разів обстріляли позиції українських військових із стрілецької зброї, гранатометів, мінометів та артилерії.

Терористи відкривали вогонь по новому терміналу донецького аеропорту, населених пунктах Станиця Луганська, Сокільники, Опитне, Піски, Березове, Новомихайлівка, Тарамчук, Славне, Майорськ, Нікішине, Золоте, Чермалик та Орлове. Цієї ночі поблизу населеного пункту Гірське незаконні збройні формування відкрили вогонь по українським воїнам з системи залпового вогню БМ-21 «Град».

На Маріупольському напрямку активізувалися прольоти безпілотних літальних апаратів. Від 16.50 і до 22.25 вчорашнього дня, безпілотники були помічено 6 разів у небі над Талаківкою, Сартаною, Черненко і Гнутовим.

Варто зазначити, що українські військовослужбовці продовжують укріплювати свої позиції та відновлювати боєздатність, несуть службу на блокпостах, а також беруть участь у налагодженні мирного і спокійного життя на Донбасі.  Відбулося чергове засідання штабу оборони Маріуполя за участю керівництва сектору АТО, представників регіональних силових структур, органів місцевого самоврядування, директорів промислових підприємств та громадських активістів. Було вирішено виділити необхідну кількість будівельних матеріалів для вдосконалення фортифікаційних споруд.

Українські воїни й надалі будуть залучатися до відновлення мирного життя в регіоні».

Про це інформують у середу на сторінці прес-центру штабу антитерористичної операції в інтернет-мережі «Facebook», а також розповів в ефірі телеканалу «Еспресо.TV» речник АТО Леонід Матюхін.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів