Посол Росії в Еритреї пообіцяв: «Крим забрали, але це ще не вечір!» (аудіо)

22:16 3 квітня 2014 р.

Фото до новини


Фото: iPress.ua

У мережі з'явився запис телефонної розмови кремлівських дипломатів, в якій вони твердять, що «Росія не заспокоїться, поки не забере низку країн».


Відео: Michael Berkan

У мережі з'явився запис телефонної розмови посла Російської Федерації в Зімбабве і Малаві Сєргєя Бахарєва та його колеги за посадою в Еритреї Ігарєм Чубаровим, в якій вони обговорюють «позитивне» голосування «своїх» країн на Генасамблеї ООН. Аудіозапис з'явився на сервісі «YouTube» 30 березня. Його виклав користувач «Michael Berkan».

У записі чітко чути голоси російських дипломатів, які жваво обговорюють анексію Криму. Практично жодна репліка кожного з послів не обходиться без добірного «міцного слівця», які так притаманні росіянам.

Під час розмови Чубаров вітає Бахарєва з тим, що «його країна (Зімбабве) виявила дуже правильне розуміння ситуації з Україною», проголосувавши проти визнання анексії Росієї Криму на засіданні Генеральної Асамблеї ООН. У відповідь Бахарєв запитує Чубарова про те, чому Еритрея утрималася.

«Дивно, що вони дали слабину», – говорить дипломат і обурено дивується, що Малаві теж не погодилася з позицією й підтримала резолюцію по Україні.

На це Чубаров відповідає, що він ще дістане їх, і змусить визнати Абхазію і Південну Осетію. Натомість посол в Еритреї хвалиться, що у нього зараз просте завдання – «спілкуватися з послами ЄС тільки в одному ключі: «Мужики, Крим забрали, але це ще не вечір. На черзі Каталонія, Венеція і Скотландія з Аляскою!»

Посли далі жартують, що «Росія не заспокоїться, поки не забере низку країн». «Румун з болгарами поки залишимо, хай собі в Євросоюзі побудуть разом з балтійським г*мном», – фантазують російські дипломати.

Повідомляючи про це сьогодні, 3 квітня, «iPress.ua» нагадує, що 27 березня під час засідання Генеральної асамблеї ООН 11 країн із 193 членів об'єднання не підтримали резолюцію щодо територіальної цілісності України. Серед них: Вірменія, Білорусь, Болівія, Куба, КНДР, Нікарагуа, Росія, Судан, Сирія, Венесуела та Зімбабве.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів