Понад 600 рашистів загинули, щоб подарувати Путіну аеропорт Донецька на день народження, – «кіборг» (відео)

18:20 3 грудня 2014 р.

Фото до новини


Фото: durdom.in.ua

За інформацією заступника комбата 95-ї окремої аеромобільної бригади, українофоби вивезли з-під головного летовища Донеччини 600 загиблих, а інших не змогли ідентифікувати.


Відео: «Телевізійна служба новин» каналу «1+1»

У ході боївпід аеропортом Донецька загинули напередодні дня народження Путіна понад 600 бойовиків. Про це заступник командира батальйону 95-ї окремої аеромобільної бригади – «кіборг» з позивним «Аскольд» – розповів в інтерв’ю інтернет-виданню «Українська правда».

Дослівно ж він повідомив: «До дня народження Путіна, наприклад, вони людей не шкодували. У боях в аеропорту сепаратисти гинули сотнями. За тією інформацією, яка до нас доходить, вони змогли вивезти звідти 600 загиблих, а інших навіть не змогли ідентифікувати. З нашого боку аеропорт прикривала реактивна артилерія».

Про це повідомляється в середу в інтернет-виданні «Українська правда».

Як інформував «Щоденний Львів», за даними правозахисника Олени Васильєвої, лише за один день штурму аеропорту Донецька знищено 299 російських окупантів, за всю війну – 4672, координатор групи «Інформаційний Спротив» Дмитро Тимчук повідомив у середу, що в боях за аеропорт Донецька загинули начальник штабу бригади спецпризначення російської армії й три співробітники Федеральної служби охорони Росії, генерал-лейтенанти української й російської армії домовилися припинити вогонь в аеропорту Донецька.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів