Понад 20 тисяч ветеранів-силовиків повернуться на службу заради незалежності й цілісності України

19:45 13 травня 2014 р.

Фото до новини


Фото: instagram.comsashakots

Про це повідомив у вівторок перший заступник голови СБУ – генерал-лейтенант Василь Крутов.

Прес-центр СБУ інформує сьогодні, 13 травня в повідомленні «Правоохоронні органи буде посилено офіцерами-резервістами»:

«Понад двадцять тисяч патріотів – колишніх правоохоронців протягом останніх днів висловили бажання повернутися на службу заради збереження територіальної цілісності України та її незалежності. Про це повідомив на зустрічі з ветеранами Центру спеціальних операцій перший заступник голови СБУ генерал-лейтенант Василь Крутов.

Він наголосив, що «для протистояння професійним найманцям іноземної держави, які мають багаторічний бойовий досвід і у яких відсутні моральні гальма, необхідне повне задіяння  усіх людських та матеріальних ресурсів». Натомість віце-прем’єр-міністр України Віталій Ярема висловив вдячність українському народу, який з розумінням поставився до тимчасового скорочення низки соціальних програм задля технічного переоснащення  і підтримки Збройних Сил та силовиків, що протистоять  безпековим загрозам та військовій агресії.

«Досвід ветеранів-спецпризначенців зміцнить бойовий дух підрозділів і відсіч ворогу буде рішучою та професійною», – зазначив Віталій Ярема.

Офіцери-резервісти служитимуть за контрактом. Васильт Крутов підкреслив, що знайдуться справи й для тих, кому особисто стати до зброї не дозволить вік чи здоров’я: «У бойовому братерстві та готовності служити Вітчизні є великий потенціал спільної перемоги».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів