Польща захищає українських прикордонників від коронавірусу

18:21 23 липня 2020 р.

Фото до новини

Сьогодні під патронатом Архієпископа Мечислава Мокшицького у Військово-медичному клінічному центрі Державної прикордонної служби України у місті Львові відбулася церемонія подяки за допомогу дезінфікуючими засобами.

Про це інформує DailyLviv з посиланням на Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон. Ініціативу організували Міжнародний фонд солідарності спільно з Міністерством закордонних справ Польщі та за підтримки польського бізнесу.

12-ть вантажних автомобілів з гуманітарною допомогою, якими керували 26 водіїв зі складу польської пожежної охорони, подолали шлях від столиці Варшави до української столиці за 24 години.

Автомобілі перевезли до України засоби допомоги, серед яких майже 130 тисяч літрів дезінфікуючих засобів, близько 19 тисяч захисних екранів для обличчя різних типів, 50 тисяч гумових рукавиць, 40 тисяч масок та 1 тисяча захисних комбінезонів. 

Частина цих засобів вже передана і використовується як у Військово-медичному клінічному центрі у місті Львові, так і безпосередньо у підрозділах Державної прикордонної служби України.

DailyLviv інформував нині, що засновник корпорації Microsoft Білл Гейтс висловив думку про те, що повний захист від зараження новим коронавірусом зможе забезпечити лише ін'єкція декількох доз потенційної вакцини.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів