Половина луганських терористів – кримчани, – «Темур»

21:25 16 червня 2014 р.

Фото до новини


Фото: Reuters

Про це розповів командир добровольчого батальйону Темур Юлдашев.

Телеканал «Еспресо.TV» цитує сьогодні, 16  червня, в повідомленні «Серед луганських терористів «кадирівців» немає, зате багато кримчан, – Юлдашев»:

«У структурі терористів повний безлад, тому різні клани воюють одне з одним за владу Про це в ефірі Еспресо.TV розповів  командир добровольчого батальйону «Темур» – Темур Юлдашев, звільнений з полону терористів ЛНР. «Кадирівців» я не бачив. Негрів бачив, які підмітали двір СБУ, коли їх взяли в кабаку за порушення комендантської години. 20 негрів з віниками – це було дивно», – зазначив Юлдашев і додав: «Половина – кримчани з підрозділів».

За його словами, спочатку його допитували росіяни: «молоденькі хлопчики зовсім, думаю, скінхеди». «Питання по суті не задавали, протоколи не вели, мета була познущатися», – розповів Юлдашев.

«У структурі сепаратистів такий же безлад, як і в МВС. Там теж розділилися на кланові купки, які періодично ведуть боротьбу за владу. Періодично стріляють одне в одного», – зазначив командир батальйону «Темур». Також він заперечив, що коли-небудь був знайомий Болотовим (лідер терористів. – Ред.), а тим більше міг перейти на сторону «ЛНР».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів